Izrada portala

Kreativno rešenje web prezentacije, garancija je poslovnog uspeha

Web portal

Verzija izrade Vašeg web-portala bi bila po najnovijim
web standardima, kao i prema najsavremenijim dizajn rešenjima. Izrada dizajna i organizacija u kombinaciji PHP-a, flash-a i html-a podrazumeva:
Organizaciju slika i teksta, prema vašim potrebama i rešenjima stranica, ravnoteža između brendiranja i usklađenosti sa informacionom strukturom portala. U skladu sa vašim zahtevima, informaciona struktura portala podrazumeva: akcenat na dobar „User Expirience“ (akcenat na logičko grupisanje sadržaja i laku i jednostavnu navigaciju kako bi posetioci brzo i lako došli do traženih informacija.

Originalan dizajn
Originalan i funkcionalan dizajn vašeg portala, sa prepoznatljivim bojama i usklađen sa vašim marketinškim stilom i postojećim marketinškim imidžom.
Dizajn je optimizovan za postojeće tehnološke standarde (rezolucija, kvalitet multimedije, ...) za personalne računare.

Optimizacija sajta ili portala
Da bi Vaš sajt ili portal bio dostupan i što povoljnije pozicioniran na pretraživačima potrebno je uraditi optimizaciju sajta. Pored definisanja ključnih reči i opisa sajta (koje je moguće uneti i preko administrativnog sistema), nudimo konfigurisanje sajta za registraciju i samu registraciju sajta na Google analytics. Statistika sa Google analytics i praćenje posećenosti sajta biće prosleđivani nedeljno na dogovoreni e-mail. Sajt se optimizuje i po postojećim standardimaW3C..

Kompletan CMS prilagodjen vašim potrebama
Mogućnost da sami menjate sadržaj postojećih strana (njihov se sadržaj nalazi u bazi) - tekst slike kroz administrativni interfejs koji će biti napravljen u skladu sa pre svega tehničkim prioritetima i mogućnostima (neke stvari zavise od samog provajdera) ali i prilagođen zahtevima klijenta
Administrativni sistem (back end web portala) je sistem kojim je omogućeno održavanje portala od strane korisnika (nakon instalacije, konfigurisanja i definisanja dogovorenih elemenata portala).

Hosting portala i obuhvaćene dodatne usluge kao što su: dinamični PDF, autoreplay za mail, formiranje stranica, obrada dodatnih slika, identifikaciona dokumentacija na strani kontakt koja podrazumeva PIB, PDV, Rešenje o registraciji.
Backup i sistemsko održavanje portala
Kreiranje rezernih kopija portala, baze podataka i ostalih elemenata celog sistema. Rešavanje bezbednosnih (upada, krađe podataka, zloupotrebe, ...) i antivirusnih problema.

Kontaktirajte nas

Advertising business Yelnik

Tel/Fax: +381 (0) 11 299 07 39
Email: office@jel-nik.com, marketing@jel-nik.com